Website Design

Website design is een van onze grootste passies. De uitstraling van uw website en de eerste indruk zijn van enorm belang wanneer u contact legt met uw doelgroep. Daarnaast is het creëren van herkenbaarheid een grote prioriteit voor uw branding.

Website Design

Bij het designen van uw website houden onze specialisten rekening met de volgende punten:
 • Huisstijl
  Uw huisstijl wordt gewaarborgd om u branding te boosten.
 • Kwaliteit
  Afbeeldingen en andere vormgeving zijn van hoge kwaliteit.
 • Doelgroep
  Het design van uw website moet matchen met uw doelgroep voor het beste resultaat.
 • Technisch
  Uw website is zowel op de computer als op kleinere schermen gebruiksvriendelijk.
 • Stroomlijn
  De bezoeker wordt gemakkelijk geleid naar informatie die hij of zij zoekt.
 • Persoonlijke wens
  Natuurlijk heeft u zelf inspraak in design van uw website.

Links

Huisstijl

Het waarborgen van u huisstijl staat hoog ons vaandel bij u website design. Uw huidige media-uitingen zoals uw logo, visitekaartjes, flyers, folders, etc. zullen de basis leggen voor het ontwerp van uw website. Zo is het voor de bezoeker direct duidelijk dat hij te maken heeft met dezelfde partij. Het kleur gebruik speelt hierin een grote rol, maar ook het gebruik van terugkerende elementen.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en wij zullen hier rekening met houden bij het ontwerp van uw website.

Links

Kwaliteit

Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat de kwaliteit van uw vormgeving van hoog niveau is. Lever daarom uw foto’s, uw logo en andere vormgeving aan in hoge kwaliteit.

Uw logo ontvangen wij het liefst in een vector-bestand: .ai, .esp of .pdf. Het is belangrijk dat u logo duidelijk in beeld wordt gebracht zonder kwaliteitsverlies.

Voor foto’s kunt u het beste de originele foto’s in hoge resolutie aanleveren. Scherpe foto’s geven een duidelijk beeld en wekken vertrouwen bij de klant. Een foto zegt soms meer dan duizend woorden.

Heeft u zelf geen foto’s of fototoestel? Dan kunt u gebruik maken van onze fotografieservice. Bizz Basics maakt professionele foto’s van uw bedrijf, team, producten en of service. Laat dit duidelijk weten bij uw aanvraag.

Links

Doelgroep

Uw doelgroep is een zeer belangrijk aspect wanneer het gaat om promotie. Om het beste resultaat te behalen wanneer u communiceert met uw doelgroep, dient u in te spelen op hun manier van communiceren.
 • Wat is de leeftijdsboog van uw doelgroep en hoe spreekt u hen aan?
 • Wat zijn de interesses van uw doelgroep en hoe combineert u deze met uw eigen product of dienst?
 • Is uw doelgroep mannelijk, vrouwelijk of gemixt en welk kleurschema past daarbij?
 • Hoe intelligent is uw doelgroep en hoe voorkomt u ‘te weinig’ of ‘overbodige’ informatie

Onze specialisten hebben geruime ervaring en adviseren u graag bij dit soort vragen.

Links

Technisch

Wanneer het om Business to Business online communicatie gaat wordt er vaak gebruik gemaakt van desktops. Als het echter om Business to Customer  online communicatie gaat wordt er in de meeste gevallen een mobiele telefoon of tablet gebruikt om een website te bezoeken. Beide hebben technische een goede basis nodig.

Technische voordelen zijn:

 • De snelheid van uw website
 • De vindbaarheid van uw website
 • Een duidelijke en overzichtelijk weergave van uw website
 • Een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel desktopgebruikers als gebruikers met mobiele apparaten
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Een duidelijke informatie flow

Links

Stroomlijn

De stroomlijn van uw website is belangrijk voor een prettige ervaring van de bezoeker. Het is belangrijk dat de bezoeker zonder al te vaak te hoeven klikken bij de informatie vindt die hij/zij zoekt. Daarbij is het ook van de belang dat de informatie in zijn volledigheid te vinden is. Hoe meer informatie de bezoeker online kan vinden, hoe lager de lat ligt om contact te leggen of een aanvraag in te dienen.

Voor een goede stroomlijn is het aan te raden gebruik te maken van onze SEO services. Wij optimaliseren dan de pagina’s binnen uw website voor een betere stroomlijn en betere vindbaarheid door zoekmachines. De bezoekers kunnen door middel van zoekmachines uw website rechtstreeks betreden op de pagina die de informatie bevat waar hij of zij naar zoekt.

Links

Persoonlijke wens

Natuurlijk is het ook van uiterst belang dat u te vrede bent met uw website en achter uw website staat. Heeft u andere websites gezien die wij kunnen gebruiken ter inspiratie? Heeft u bepaalde wensen qua kleur of indeling? Laat ons vooraf weten wat uw voorkeuren zijn, zodat onze specialisten dit kunnen verwerken in uw website design.

Heeft u specifieke eisen? Dingen die absoluut of absoluut niet binnen het website design terug te vinden moeten zijn? Geef deze ook duidelijk aan en wij houden hier natuurlijk rekening mee.

Links